Dr. Bike, din portabla cykelverkstad
Boka

Semesteröppet i verkstaden mellan 8-31 Juli


Öppet Mån - Fre      0900 - 1400

Hur funkar det?


  1. Leta upp den tid som passar er.
  2. Fyll i uppgifterna som krävs.
  3. Ni får sedan en bekräftelse på mailen samt en påminnelse dagen innan.
  4. Vid avbokning så avbokar ni via mailet.
  5. När datum och tid närmar sig kommer ni förbi och lämnar cykeln
  6. Ni får sms när den är klar att hämtas.

OBS:

Bokad tid innebär endast att vi har möjlighet att ta emot och titta på cykeln. Det garanterar inte att vi hinner fixa den där och då beroende på situationen. Dock brukar bokade tider oftast, bereoende på arbetets storlek, hinnas klart samma dag. Med undantag.

Genom att boka godkänner du våra villkor samt vår integritets & privacy policy. Samt att vi registrerar dina uppgifter i syfte att utföra våra tjänster.

Vid frågor tveka inte att höra av er.

Kan man lämna cykeln när som eller måste man boka?


  • Ja - Vi har även DROP-IN i verkstaden. Det kan dock ta lite längre tid då ifall kön är lång. Vi rekommederar därför att man bokar tid för att garantera sig plats och tid när man väl släpat dit cykeln.
  • Vi skickar sms då cykeln är redo att hämtas.
  • Efter skickat sms har kunden 5 arbetsdagar på sig att hämta cykeln. Därefter debiterar vi en förvaringsavgift 200 SEK från dag 6 och ytterligare 50 SEK per extra dag, då vi har ont om plats och inte kan förvara längre tider. Undantag gäller ifall det är överenskommet en längre upphämtningstid. Då gäller ovan debitering från dagen efter överenskommet datum. Se därför till att meddela oss i god tid.