Dr. Bike, din portabla cykelverkstad
Integritetspolicy & Privacy

Integritetspolicy & Privacy


Genom att använda hemsidan och boka tid, godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall oss på info@drbike.se.


Hur behandlar vi din personliga information?


När du bokar en tid på vår eller någon annans hemsida, så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och eventuell annan information som behövs. Vissa av våra kunder undrar vad vi gör med informationen och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med information.


Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade, alltid. Det gäller även när det kommer till information.Sammanfattning av vår informationshantering


Vi samlar bara in den information som vi behöver för att kunna utföra våra tjänster till dig på ett så smidigt och enkelt sätt som möjligt. Vi tar in dina kontaktuppgifter samt namn och adress för att vi ska kunna hålla koll på vilken/vilka cykel/cyklar som tillhör dig, samt vad uppdraget innebär. Adressen och kontaktuppgifterna tar vi för att kunna hämta och lämna samt kunna uppdatera dig angående händelseförloppet eller om frågor uppstår under uppdragets gång. Vidare använder vi även denna information för att ta emot betalningen via swish eller faktura samt också hålla en historik av utfört arbete för att lättare kunna hjälpa till vid problem. Dock endast säsongen innan.


Information till andra aktörer


Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon utanför vår service. De enda som vi behöver dela er information med är de aktörer som hjälper oss, med till exempel säkra betalningar inom vår verksamhet, bokningar eller liknande för att kunna erbjuda våra tjänster. Dessa är bla Izettle och stripe.

Information ni själva delar med er via till exempel sociala medier, trustpilot eller google när ni interagerar med oss genom dom så godkänner ni även deras villkor. Vi spara ingen information därifrån annat än den info vi behöver som till exempel eran review eller meddelande och uppgifter vid bokning för att kunna utföra vårat jobb. För mer info om deras ansvar kan ni läsa mer på deras respektive sidor.Ta bort din information från vår databas


Viss information vi sparar finns som underlag för den ekonomiska transaktionen och behålls av legala skäl endast i syfte att uprättahålla våra skyldigheter enligt lagen om bokföring (7 år). Vill du radera eller ändra någon information kontakta oss nedan så hjälper vi dig.


Normalfallet så behåller vi dina uppgifter i max 1 år efter avslutad kundrelation för att lättare kunna se vad som gjorts tidigare för att underlätta er upplevelse vid eventuella återkommande problem. Viss information behålls längre för att följa regler om ex bokföring.Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss.


Dr. Bike Sweden AB

559388-3696

info@drbike.se