Dr. Bike, din portabla cykelverkstad
Tjänster

Tjänster

CYKELVERKSTAD I TÄBY, DANDERYD & VALLENTUNA

Hembesök av portabel cykelverkstad


Vill du att vi lagar din cykel? Har du inte möjlighet att komma till vår cykelverkstad? Vid önskemål kommer vi även hem till dig och fixar cykeln på plats alternativt att vi tar med den till verkstaden för att lättare kunna utföra vårt arbete mer effektivt.


Självklart kan du välja att även komma med cykeln direkt till vår cykelverkstad!


Vid akuta ärenden hjälper vi dig på plats då vi har all utrustning i vår ambulans.

Anlita oss på Dr Bike när du behöver byta däck på din cykel eller en hel cykelreparation!


Områden inkluderar bla: Täby, Danderyd, Vallentuna, Sollentuna, Åkersberga, Vaxholm, Stockholm.

Vit van med Dr. Bike-logga i svart, det står även "din portabla cykelverkstad"
Vit van med Dr.Bike-logga. Det står även "di portabla cykelverkstad". Framför bilen syns en vit cykel med plastkapell

Service av din cykel i vår nya verkstad


Behöver din cykel fräschas upp? Kanske ett nytt cykelstöd, nya cykelventiler eller behöver du hjälp med att laga en cykelslang? Då ska du vända dig till oss på Dr. Bike för att få snabb och professionell service! Vi hjälper dig att gå igenom din cykel och ser till att den är vaccinerad och redo för en aktiv säsong. Med gedigen erfarenhet och bred kompetens inom cyklar och cykelreparation ser vi till att du snart rullar fram utan bekymmer igen. Du kan lita på vår expertis!


Laga cykel med cykelreparation


Är din cykel trasig eller behöver du förnya dina bromsar eller lysen? Då kanske det är dags för en cykelreparation! Hör av dig till oss så ser vi till att du får rätt hjälp. Vi lagar och utför reparationer på din cykel med stor noggrannhet. Våra skickliga serviceteknikerlagar och plåstrar om de trasiga delarna eller byter ut dem mot nya reservdelar. Vi på Dr. Bike strävar efter att leverera kvalitet i såväl utförande av tjänster som i bemötandet gentemot våra kunder. Vi vill att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse.


Bygga cykel


Vill du ändra något på cykeln eller kanske konvertera till elcykel? Vår kompetens inkluderar allt från mindre justeringar och cykelreparation till avancerade ombyggnationer och specialanpassningar för att skapa en cykel som stämmer överens med dina behov och önskemål. Tveka inte att höra av dig till oss och berätta vad du vill ha hjälp med, så ser vi till att hitta den rätta lösningen för din cykel.

El-spark/El-Scooter och Barnvagn


Nu tar vi även hand om el-spark och barnvagnar som är i behov av reparation. Barnvagnar sker i samarbete med Add Baby.


Punktering på elsparken/el-scootern? Inga problem vi lagar och rerparerar även punkteringar på elsparkar/el-scootrar. vi tar även hand om andra fel som enklare elfel samt fysiska skador till den mån vi kan.


Elspark som står på asfalten