Dr. Bike, din portabla cykelverkstad
Om oss

OM OSS

Täby, Danderyd och Vallentunas portabla cykelverkstad | Dr Bike


Dr. Bike är ett företag som servar och reparerar cyklar, barnvagnar, och elspakar hemma hos kund eller i våran egen verkstad i Täby.

 

I dagens stress blir det lätt att man skjuter på vissa problem. Framförallt om man måste vänta i långa köer och sen försöka tima och frakta sin cykel fram och tillbaka till verkstan.

 

Vi på Dr. Bike vill lösa detta och underlätta vardagen genom att låta våra kunder fokusera på sina egna dagar, och låta oss hjälpa till och ta hand om cyklarna.


Dr Bike erbjuder full service och hembesök av de flesta modellerna. Oavsett om det är en punktering ute på gatan eller i skogen till större reparationer i vår verkstad så fixar vi det. Så skulle du finna dig påväg till jobbet med en punktering så hör av dig så kommer vi och hjälper dig. Antingen fixar vi det på plats så du kan cykla vidare eller på jobbet om du tagit dig dit så du kan cykla hem efter arbetsdagen och slippa strulet runt om.


Vi strävar efter mottot att “inget är omöjligt” och vi är därför öppna och välkomnar alla sorters uppdrag


Frågor eller funderingar om något? Då är ni alltid välkomna att höra av er eller hälsa på oss i verkstaden så hjälper vi er på bästa sätt. Vår dörr är alltid öppen, så förhoppningsvis hänger ni med oss utan cykeln som ursäkt, men skulle problemen spöka så fixar vi det smidigt så ni kan vara ute i naturen igen på nolltid.


Kunskap och meka själv?


Sugen på att lära dig mer om cyklar och kanske kunna fixa dina cyklar själv men saknar verktygen och kunskapen? Inga problem hör av dig så hjälper vi dig. Vi erbjuder även kurser för de som är intresserade av att lära sig mer och vill vara mer hands-on.Företag, föreningar och större grupper


Vi erbjuder även servicedagar och service event för större grupper. Det kan vara:

  • servicedag för företag och bostadsrättsföreningar där vi servar och gör mindre reparationer för de som vill under dagen.
  • Service event där vi finns på plats med information, lättare hjälp och aktiviteter.
  • Hyra av servicebuss och mekaniker till olika event och tävlingar där vi kan finnas på plats för att hjälpa deltagare i olika cykeltävlingar eller andra evenemang.

Då dessa ofta skräddarsys och är anpassade efter behov och våran “inget är omöjligt” modell så är ni alltid välkomna att höra av er vid olika idéer så hittar vi en lösning för era önskemål.Välkommen

Dr Bike | Stockholms smidigaste cykelreparationer och Täby´s egna cykelreparations- och servicebutik

Varumärken